© 2024 Simpson.dk - Oils by Simpson - Endoca CBD urter og plantebasereret kropspleje. All rights reserved
Søg
Close this search box.

Bliv en del af Simpson.dk Premium Club og oplev en verden af eksklusive fordele!

Vi er begejstrede for at introducere vores nyeste og helt omkostningsfrie tiltag – Simpson.dk Premium Club! Som medlem af denne eksklusive klub, opnår du gode rabatter på hele vores sortiment året rundt. Yderligere får du adgang til en række fantastiske fordele, der er skræddersyet til at gøre din shopping oplevelse hos os endnu mere givende.

Hver gang du handler hos os, starter en ny fire måneders periode med rabatter og fordele. Handler du ikke indenfor de fire måneder, så bortfalder fordelene, og du handler igen til butikkens normale priser.

Dine Fordele

  • 15-35% rabat på alt i butikken hver gang du logger ind med din kundekonto.
  • Førsteklasses kundeservice og prioriteret support.
  • Sneak peeks og tidlig adgang til nye produkter.
 
Ingen abonnement, og ingen udgift for at være med i klubben. At du støtter os, ved at handle hos os mindst en gang over en fire måneders periode, det har stor værdi for os. Og derfor giver vi dig fuld værdi tilbage som medlem. Det synes vi er god kundepleje, og vi håbet at I som loyalt støtter os, hermed også føler Jer forkælet og velkommen. Her hos simpson.dk – Oils by Simpson.
 
Og det stopper ikke her! Vi arbejder konstant på at udvide vores sortiment af fordele. Så husk at logge ind mindst én gang om måneden for at opdage, hvad nyt der venter!
 
 

Simpson.dk Premium Club

Hvordan bliver du medlem?

Det er simpelt! Har du handlet hos os mindst én gang over en fire måneders periode? Og har du oprettet dig en kunde-konto på simpson.dk? Tillykke, om du har det så er du automatisk blevet opgraderet til et gratis medlemskab af Simpson.dk Premium Club!

Har du endnu ikke oprettet dig en kundekonto hos os på simpson.dk og hidtil kun handlet som gæst, så følg dette link og skriv din email adresse, samt klik på “opret en kundekonto”. https://simpson.dk/min-konto/ 

Følg så vejledningen i den email du modtager, og du vil blive oprettet med kundekonto. Det sidste du så mangler er at sende os en email på [email protected] og fortælle at du har handlet hos os mindst 1 gange over den seneste fire måneders periode, og gerne vil være medlem.

Share this: