© 2024 Simpson.dk - Oils by Simpson - Endoca CBD urter og plantebasereret kropspleje. All rights reserved
Søg
Close this search box.

BESTILLING & LEVERING

Hvis du ikke har modtaget en ordrebekræftelse fra os:

– Hvis du ikke har modtaget en email med ordrebekræftelse samme dag du har bestilt dine varer hos os, så husk at kigge i din email spam-mappe, for nogle gange kan vores ordrebekræftelse havne der (på grund af din egen computers sikkerhedsindstillinger).

Hvis du ikke kan finde din ordrebekræftelse, så skriv altid til os på [email protected]

Hvor længe går der inden min pakke kommer, efter jeg har bestilt den?:

– Vi går målrettet efter at levere din pakke inden for 6 til 10 hverdage(ikke weekend dage og helligdage).  Bemærk venligst, at din pakke bliver sendt fra et andet EU land.

Forsendelsen tager typisk 6 – 10 hverdage for levering i Danmark, samt andre EU lande.

I travle perioder hvor der kan forekomme spidsbelastning, som fx Jul, Påske, nationale helligdage og lignende, må du i sagens natur forvente lidt længere leveringstider.

Hvis du ikke har modtaget din pakke:

– Hvis du ikke har modtaget din pakke på 10 hverdag efter du har modtaget din faktura (som du får pr. email), eller om du er i tvivl om din levering på nogen måde, kan du altid kontakte vores kundeservice på [email protected]

Hvis du modtager en pakke med forkert indhold:

– Modtager du en pakke med forkert indhold i forhold til din ordre, så kontakt venligst vores kundeservice på [email protected] så hurtigt som muligt.

Vi giver dig derfra alle de relevante ordre-oplysninger og fortæller dig, hvad du selv skal gøre for at løse problemet hurtigt og nemt.

Hvem kontakter du, hvis du har bestilt forkerte varer:

– Hvis du finder ud af, at du har bestilt forkerte varer og ønsker at ændre din ordrebestilling, så ring gerne med det samme, eller skriv til os hurtigst muligt på [email protected]

Hvis din pakke ikke allerede er afsendt, så skal vi nok hjælpe dig med at ændre i din ordre, inden denne bliver endelig bekræftet og sendt afsted.

Skal du også betale told og afgifter:

– Nej heldigvis ikke, så længe du er fra et af landende indenfor EU. Vi sender din bestilling fra vores lager og e-commerce fulfilment center i Tyskland, Litauen, Holland samt Polen- altså inden for EU’s grænser. Derfor skal du ikke betale hverken told eller andre afgifter for at modtage din pakke i Danmark eller andre EU lande. 

Hvordan returnerer du din bestilte varer:

– Læs vores Handelsbetingelser, for der kan du læse, hvordan du korrekt returnerer (eventuelt defekte) varer som du har bestilt. Kontakt altid vores kundeservice på [email protected] , hvis du ønsker yderligere hjælp til at returnere dine bestilte varer.

Share this: