© 2024 Simpson.dk - Oils by Simpson - Endoca CBD urter og plantebasereret kropspleje. All rights reserved
Søg
Close this search box.

Handelsbetingelser – simpson.dk.

Oils by Simpson i Danmark – 
Institute of Natural Medicine ApS,
Vesterhavsgade 13,
7700 Thisted, Danmark.
CVR-nummer: 42693383


Levering

Forsendelsen tager typisk 4 – 8 hverdage for levering til Danmark.

Til andre EU lande tager forsendelsen typisk 4 – 8 hverdage.

Vores lagre og e-commerce fullfilment centre er i Tyskland, Holland, Litauen, samt Polen. Vi sender fra et EU land, for at sikre at din levering inden for EU kommer hurtigst muligt, samt lovligt frem til dig. Samt om eksport ud af EU at der er korrekte toldpapirer, således at din pakke kommer sikkert og lovligt frem.

Lageret pakker mandag til fredag alle hverdage pånær helligdage, bemærk at der kan være forskellige helligdage i andre EU lande, som kan påvirke din leveringstid. 

Leveringer kan dog også forekomme ske med UPS i forskellige lande i og uden for Europa.

Leveringsomkostninger til Danmark
Vi betaler for din fragt og håndtering for pakker til Danmark, når der i din varekurv er for 500 DKK varer efter eventuelle rabatter er fratrukket.

Hjemmelevering for 29 kr.

Leveringsomkostninger til lande i Europa
Vi leverer hurtigt og billigt til alle Europæiske lande. Se prisen på forsendelse i kassen, når du har valgt de varer du ønsker og indtastet adresse og land. Er dit land udenfor EU fællesskabet tilkommer tid i tolden, før levering.

Leveringsomkostninger til lande udenfor EU Schengen samarbejdet
15 EUR for forsendelse og håndtering fra et EU land og til et modtagerlandet udenfor EU.

Betaling

For alle EU lande er priser på simpson.dk inkluderet moms. Momssatsen er afhængig af i hvilket land du handler fra. Levering sker fra EU.

Og da vi har en amerikansk kortbetalings aftale, vil beløbet på din faktura og bankudtog, være i US dollars og automatisk veksles til europæiske centralbanks dagskurs.

For alle lande uden for EU, opkræver vi ikke moms. Du vil derfor i de fleste tilfælde blive opkrævet moms og eventuelt afgift fra det land du modtager varerne i, fra os.

Kortbetalinger

Når du betaler med enten Visakort eller Mastercard, i vores internetbutik, så reserverer vi din betaling straks. Der er 0% i gebyr for dig ved brug af kortbetaling, da denne udgift dækkes af os. Vi kan desværre ikke modtage betaling med Dankort, men har du et kombineret Visa/Dankort vil Visa delen blive benyttet til betaling. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra os. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Læs mere her hos NETS om sikker betaling på nettet :
http://www.nets.eu/dk-da/digital-sikkerhed/Pages/Verified-by-Visa-og-MasterCard-Secure-Code.aspx

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du; a) har modtaget din vare b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele d) får den første vare i fysisk besiddelse når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at du sender os en e-mail på [email protected] og i din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Returnering: Du skal sende din ordre retur til os som pakke med track and trace nummer for og gemme kvittering, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. Varens stand, når du sender den retur, skal være komplet og uskadet.

Tilbagebetaling af købsbeløbet: Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes ti nedenstående adresse ( husk aftale med os via e-mail [email protected] )

Hvad skal jeg sende med tilbage? Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.:

Oils by Simpson i Danmark – 
Institute of Natural Medicine ApS,
Vesterhavsgade 13,
7700 Thisted, Danmark.
CVR-nummer: 42693383

e-mail til pakkens track and trace nummer [email protected]

– Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

– Bestilt den (*)/modtaget den (*)

– Forbrugerens navn

– Forbrugerens adresse

– Forbrugerens underskrift

– Dato

Reklamation og klager

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret). Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Er din vare mangelfuld, når du handler på https://simpson.dk har du selvfølgelig, som udgangspunk to års reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Såfremt den leverede vare, du har modtaget, var mangelfuld ved levering.

Du skal indenfor ”rimelig tid” efter, at have konstateret en fejl/mangel ved varen, give OilsBySimpson besked herom på e-mail til [email protected]. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Hvis du reklamerer over en vare, skal du skriftligt beskrive manglen, om muligt vedlægge foto af produktets batch nummer ( produktionsnummer ) og en video af varen / fejlen, og husk at skrive dit ordre nummer, samt gerne at vedlægge en kopi af din faktura. Hvis din reklamation er berettiget (varen er mangelfuld), kan du enten få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation, og (rimelige) fragtomkostninger refunderes til dig i tilfælde af det er nødvendigt at returnere til os, i tilfælde af dette er det vigtigt at du benytter forsendelse med track and trace nummer på forsendelsen, samt at du beholder kvitteringen på denne, da vi skal bruge denne for at kunne refundere dig.

Mærk forsendelsen med reklamation og dit ordre nummer. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Varen sendes til:

Oils by Simpson i Danmark – 
Institute of Natural Medicine ApS,
Vesterhavsgade 13,
7700 Thisted, Danmark.
CVR-nummer: 42693383

e-mail til pakkens track and trace nummer [email protected]

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Hvis du ønsker at udøve din reklamationsret, eller hvis du i øvrigt ønsker at klage over dit køb, kan du skrive en e-mail til os på følgende e-mail adresse: [email protected].

Du kan også altid klage til Forbrugerklagenævnet her (bemærk dog Forbrugerklagenævnets til enhver tid værende klagebetingelser, herunder beløbsgrænser) Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn Adresse Telefonnummer E-mail adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, inkl cookies. Personoplysningerne registreres hos simpson.dk hosting og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Samt overdrages til ekstern leverandør og shipping for levering. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Kundeservice, PostNord lagervarehus og distributions og logistik for Oils by Simpson, har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på https://simpson.dk er Kevin William Simpson. Vi opbevarer kunde oplysninger krypteret. Vi transmitterer kunde oplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til https:/simpson.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, der ej er oplyst her, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Simpson.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til os via email på [email protected].

Klageadgang Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til e-mail [email protected]. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Generelle oplysninger: Gældende fra 01. januar 2012 – Senest revideret d. 29. Marts 2024.

Oils by Simpson i Danmark – 
Institute of Natural Medicine ApS,
Vesterhavsgade 13,
7700 Thisted, Danmark.
CVR-nummer: 42693383

Share this: